Akryl

För att beställa Akryl måste man vara utbildad nagelterapeut, för att bli kund som grossist går man in på AVTALSKUND och fyller i alla uppgifter där samt mailar oss en bild på ert Diplom.

Kinetics akryl produkter för professionella nagelterapeuter. Stort urval av monomer, polymer, penslar, tippar, formar och filar av högsta kvalité - allt för att kunna skapa de bästa akrylnaglar.
Kinetics Monomer har svag lukt, färgbeständig, 100% etylmetakrylat med förstärkta kors länkade monomer. Den patenterade formeln är framtagen för att ge det bästa arbetsresultat. Den är självutjämnande och kräver ingen eller ytterst lite filning. Den innehåller också UV-absorberare som förhindrar att den gulnar och innehåller även mjukgörare för att göra akrylen flexibel, hållbar och lättfilad.
Kinetics polymer i kombination med K-monomer eller By T UV-monomer ger nageln en hög skärpa. Polymeren kristalliserar sig inte vid varmt, kallt eller fuktigt klimat. K-Dynamie White skapar en skarp vit, fransk manikyr av tävlingskvalité. Den innehåller finkornig blandning vilket ger en självutjämnade och slät applicering, som kräver ingen eller ytterst lite filning.

Produkter
Handla
Information