Nagelvård - Några enkla råd för att få vackra naglar


Grunden för att få vackra händer och staka naglar är återfuktning. Händerna tvättas flera gånger om dagen, och utsätts för stora påfrestningar. Att använda tex Jessica Moisturizing Emultion efter varje tvätt förebygger torrhet och ålderstecken hos huden. Använd Nourish nagelbandskräm och Phenomen Oil morgon och kväll för att behålla naglar och nagelband i perfekt kondition. Att underhålla sin manikyr hemma är grunden för ett hållbart och långvarigt resultat som syns. Ägna några minuter åt dina händer varje dag, det ger snabbt synligt resultat! Fortsätt med att underhålla Din manikyr med ett lager Brilliance överlack varannan till var tredje dag över den lackning du har för att se till att det alltid finns ett glänsande skyddande lager. Detta förlänger markant hållbarheten på din lackning.

 

Om du lackar dina naglar, använd rätt produkter för Din nageltyp! Din manikyrist gör en hand- och nagelanalys och hjälper Dig att hitta produkter som passar för Din nageltyp och som ger Dig det bästa resultatet. Börja lackningen med två lager av det behandlande underlack, Jessica Custom Basics, som passar din nageltyp. Glöm inte att lacka även under nageln, och längst ut på nageln fria kant, för att försegla lackningen för bästa och mest hållbara resultat. Fortsätt med två lager av Din Jessica Custom Colour favoritlack, avsluta med förseglande Top Priority och snabbtorkande Brilliance som ger en oöverträffad glans och hållbarhet. En droppen Quick Dry på varje nagel förkortar torktiden och skyddar mot repor.

 

Givetvis bibehåller Du bäst resultatet av en manikyr bäst genom att skydda Dina naglar och händer från onödigt slitage. En enkel sak är att använda gummihandskar vid städning och disk, och att inte använda naglarna som ”verktyg” att peta med. Skaffa gärna ett par ”trädgårdshandskar” att ha vid arbeten där gummihandskar inte passar. Försök att tänka på hur Du använder dina händer och naglar, efter en liten tid blir Du van att röra dig så att du skyddar naglarna och hållbarheten på en lackning förlängs. Försök att alltid röra Dina händer som om naglarna vore nylackade! Peta aldrig under naglarna, utan använd en nagelborste för att göra rent. Detta för att inte skada den skyddande hinna alla har under nageln där nagel och fingertopp möts. Om Du har ett yrke eller en hobby som utsätter händer och naglar för stort slitage, boka en tid hos Din manikyrist för att lägga upp en behandlingsplan, eller maila oss. Detta gäller även Dig som av andra anledningar, tex efter konstnagelanvändning, har naglar som behöver extra omsorg.

 

Rådfråga gärna Din manikyrist om Du har frågor om hur Du bäst sköter och underhåller skönheten hos Dina händer. Du kan också maila Dina frågor direkt hit så svarar Jessica Cosmetics representanter på dina frågor. Ta hand om Dina händer! Följ Din manikyrists professionella råd.

Produkter
Handla
Information