Köp- och leveransvillkor

Minimiorder
Vi har för närvarande en minimiorder på 500SEK för Återförsäljare

 

Priser
Välj att se med moms eller utan moms på startsidan.

 

Frakt

Fraktkostnaden är 90kr + moms, oavsett vikt. Fraktfritt vid köp över 4000,- Gäller återförsäljare.

 

RETURER

Vi följer E-handelslagens regler för returätt och öppet köp. Dock gäller ej ångerrätten vid öpnnade och anväda produkter.

 

Betalningsalternativ

 

- Klarna Checkout

 

  • Förskottsbetalning
  • Postförskott

Kostnad: 50kr + expeditionsavgift 50kr.
Du handlar mot traditionellt postförskott och betalar när du hämtar varorna.

 

- Faktura

Önskar ni handla mot faktura kommer en kreditupplysning att göras. Faktura gäller endast företag

 

 

Leverans

-Orderbekräftelse

När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse via e-post med information om din beställning. Ta för vana att alltid kontrollera din orderbekräftelse så att allt ser OK ut, skulle det vara något du undrar över så kontakta oss omedelbart. Det är bra om du sparar order- bekräftelsen för att ha till hands vid eventuella kontakter med kundtjänst, när du kontaktar oss är det bra om du har kundnr/ordernr antecknat. Vill du ändra eller avbeställa en order måste det ske senast en (1) timma efter lagd order (fram till 16.00 vardagar). Därefter har din order gått iväg till packning och kan inte stoppas.

 

 
- Leveranstid

Normal leveranstid är 1-2 dagar för beställningar gjorda med kontokort eller faktura. Väljer man att betala mot postförskott är leveranstiden 2-5 dagar. Vissa produkter kan under högsäsong eller vid hög belastning ha något längre leveranstid. 

 

Leveranssätt

Vi skickar beställningar med Schenker eller Posten. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.
 

Skador på paket och ej uthämtade paket
Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till Scenker eller annan Posten och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till  transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss. Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

Kundsupport:

info@lyxcosmetics.se

08-724 69 00

Besöksadress:

Cementvägen 6

135 50 Jordbro

Postadress:

Box 104

137 22 Västerhaninge

ORGNUMMER: 556788-6196

Produkter
Handla
Information