Köp- och leveransvillkor

 

Priser
Välj att se med moms eller utan moms på startsidan.

 

Frakt

Fraktkostnaden är 29 SEK

 

Betalningsalternativ

 

- Klarna Checkout

- Förskottsbetalning

- Postförskott

Kostnad: 50 SEK + expeditionsavgift 50 SEK om du handlar mot traditionellt postförskott och betalar när du hämtar varorna.

 

- Faktura

Önskar ni att bli återförsäljare och handla mot faktura från L.Y.X Cosmetics, kontakta oss med en ansökan, vi kommer då att göra en kreditupplysning. (Faktura gäller endast företag)
 

- Orderbekräftelse

När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse via e-post med information om din beställning. Ta för vana att alltid kontrollera din orderbekräftelse så att allt ser OK ut, skulle det vara något du undrar över så kontakta oss omedelbart. Det är bra om du sparar order- bekräftelsen för att ha till hands vid eventuella kontakter med kundtjänst, när du kontaktar oss är det bra om du har kundnr/ordernr antecknat. Vill du ändra eller avbeställa en order måste det ske senast en (1) timma efter lagd order (fram till 16.00 vardagar). Därefter har din order gått iväg till packning och kan inte stoppas.

 

- Leveranstid

Våra normala leveranstider är 1-7 dagar. Beställningar lagda på helger skickas tidigast måndagen efter. Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ber vi dig kontakta info@lyxcosmetics.se Vissa produkter kan under högsäsong eller vid hög belastning ha något längre leveranstid. 

 

- Leveranssätt

Vi skickar beställningar med PostNord. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

 

- Ångerrätt 

Om du ångrar ditt köp eller någon produkt från din beställning måste du låta oss veta detta inom 14 dagar efter att du mottagit de aktuella produkterna, detta i enlighet med Distansavtalslagen För att din retur ska bli godkänd måste produkten vara obruten, oanvänd och finnas i originalförpackning med tillhörande emballage. Smink, nagellack, hudvårds- och hygienprodukter återtas inte av hygieniska skäl. Du som kund ansvarar för risken vid returfrakt, vilket bland annat innefattar risken för att produkten skadas eller kommer bort under frakten tillbaka till oss. Paketera väl.Efter att du meddelat oss att du önskar returnera har du enligt lagen om distansavtal 14 dagar på dig att returnera den aktuella produkten. När vi mottagit din retur och gjort bedömningen att produkten är i väsentligt oförändrat skick kommer vi inom 14 dagar att återbetala dig, samt meddela dig via mail att ärendet är avslutat. L.Y.X Cosmetics står ej för fraktkostnader vid ångerrätt. 

 - Reklamation

Har du fått en skadad produkt eller saknar en produkt i din order så gör du en Reklamation.Reklamation av trasig produkt ska ske inom skälig tid efter det att felet har upptäckts, dock senast inom 1 månad från köptillfället. Observera att den trasiga produkten samt emballaget måste sparas tills dess att ärendet är löst. Om varan ej finns i lager eller har utgått så kontaktar vi dig innan vidare hantering. Vi hanterar reklamationsärenden normalt sett inom 1-5 arbetsdagar beroende på arbetsbelastning. Vid godkänd reklamation av köp så återbetalar vi summan för din beställning inom 14 dagar. Observera att vi inte har någon “nöjd kund-garanti”. Detta innebär att vi ej godkänner returer/ reklamationer av produkter som du öppnat förpackning på eller använt men som ej lever upp till dina förväntningar. Vid eventuell allergi eller överkänslighet rekommenderar vi alltid att man provar en ny produkt på en liten yta (exempelvis på en nagel) och väntar i 24h för att se om man får någon reaktion Vid ångerrätt och reklamation så skickas ett mail till info@lyxcosmetics.se och förklarar vad som orsakar en retur. Sedan kommer du att kontaktas via mail för vidare instruktioner angående ditt ärende.

- Skada

I fall av trasig eller öppnad kartong vid leverans, kontakta ditt utlämningsställe direkt när du hämtar ut paketet. De har färdiga blanketter för skadeanmälan.

- Ej uthämtade paket

Kunden måste uppge giltig och korrekt leveransinformation. Om L.Y.X Cosmetics får tillbaka ett paket som skickats till fel adress eller inte hämtats ut är det upp till kunden att betala ny frakt. L.Y.X Cosmetics mailar till kunden på angiven e-postadress när vi får tillbaka paketet och meddelar och avvaktar svar från kunden. För beställningar som inte hämtas ut debiterar vi en avgift på 150 SEK.

 

- Priser

Alla priser i butiken anges i SEK (om inget annat anges eller valts av användaren). Alla priser kan väljas både som inklusive moms och exklusive moms. Vi reserverar oss för prisändringar feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

 

- Utanför EU

Eventuell införselmoms och tullavgift är upp till mottagaren att betala.

 

- Produktinformation

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbplats samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm, fotokvalitet samt upplösning. Vi försöker alltid på bästa sätt att exponera produkterna så korrekt som möjligt

 

- Tvist

I tillfälle av att tvist inte kan lösas i samförstånd med L.Y.X Cosmetics och kunden, kan du som kund vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden

 

- Ansvarsbegränsning

Vi tar inget ansvar för indirekta skador som kan uppstå på grund av produkten. Vi accepterar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande (Force Majeure). Dessa omständigheter kan exempelvis vara arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut.

 

- Ändring av villkor

Vi förbehåller oss rätten att när som helst företa ändringar i villkoren. Ändringar av villkoren kommer att publiceras online på webbplatsen. De ändrade villkoren anses för accepterade i samband med beställning eller besök på webbplatsen.

 

 

Genom att genomföra köp via L.Y.X Cosmetics godkänner du dessa köpvillkor.

 

 

- Kontaktinformation

info@lyxcosmetics.se

08-724 69 00

Besöksadress:

L.Y.X Cosmetics

Cementvägen 6

135 50 Jordbro

Postadress:

Box 104

137 22 Västerhaninge

ORGNUMMER: 556788-6196

Produkter
Handla
Information