L.Y.X Cosmetics – The Story

Modern nagelkosmetik för proffs och konsument

 

 

Enda sedan kleopatras tid har man polerat, vårdat och färgat naglarna.

Färgen på naglarna visade status på den tiden, idag uttrycker färgen vår personliga stil.

Det är klart och tydligt att det länge funnits ett intresse för naglar, ett intresse som en idag växer...

 

L.Y.X Cosmetics har sammanlagt över 40 års yrkeserfarenhet av naglar och nagelvård. De som står bakom L.Y.X Cosmetics är Tanja och Tina. Deras vägar korsades 1997 då de hamnade på samma airbrushkurs, De upptäckte snabbt att de hade samma brinnande intresse för ämnet NAGLAR.

 

Intresset för nagelvård har lett till att båda varit med och utvecklat nagelvårdsprodukter för ledande företag i Sverige. Förutom detta så har Tanja och Tina drivit allt från salonger, nagelbarer, grossistförsäljning och utbildning inom nagelbranschen.

 

Tillsammans som L.Y.X Cosmetics har de ett gemensamt mål: utveckla och erbjuda innovativa, säkra, prisvärda system inom nagelvård.

Idag består L.Y.X Cosmetics team av experter inom kemi nagelkosmetik och nagelvård. Tillsammans har teamet stor erfarenhet inom allt ifrån produktion, teknisk och teoretisk support.

 

Varumärken

 

KINETICS  -  Moderna Akryl och Gelé produkter för proffs!

BY T - Ett nytt svenskt varumärke på den professionella nagelmarknaden, utvecklade av Tina och Tanja.

L.Y.X ONE STEP Gel Polish - ett revolutionerande lack som är framställt av kritiska experter.

 

 

 

KINETICS skapades tidigt år 2002 med ett enda mål - att ge Dig de senaste resultaten inom nagelteknologi, nyskapande lösningar och unika formler. The Kintetic’s Nail Academy har också tagit fram unika kursmaterial för att ge dig den bästa möjliga start med deras produkter. Kinetics ger dig en fantastisk helhetslösning till otroligt konkurrenskraftiga priser.

Produkterna framtogs från början för tävlingssyfte vilket återspeglas i att de är lättarbetade och ger dig snabbare behandlingar med bästa resultat.

Kinetics medmoderna konstmaterial, gelé, akryl och nagelprodukter för snabb och effektivt arbete med minimal åverkan på den naturliga nageln. Förutom detta erbjuder Kinetics ett stort urval av lyxiga hand och kropps krämer. Den speciella White Spa hand och fot-serien har anti-aging formula som gör underverk på händer och fötter.

 

 

BY T:s produkter är utvecklade i Sverige av kritiska nagelexperter. BY T är proffsprodukter som står för smidighet och säkerhet. Dessutom är sortimentet prisvärt i jämförelse med den kvalité som erbjuds.

Det som är speciellt med BY T sortimentet är dess extermt låg doftande egenskaper. BY T:s Akryl och Gel Polish unika och diskreta formula skapar trygghet och behaglig atmosfär både för nagelterapeut och kund.

 

L.Y.X ONE STEP Gel Polish är ett nytt revolutionerande lack. Idag erbjuds 54 färger och ett komplett system både för proffs och konsument.

L.Y.X ONE STEP system är snabbt, enkelt och säkert. Detta nya och innovativa system innebär flexibilitet både för dig som nagelterapeut men likaså för dig som kund.

 

L.Y.X Nail Drops är en nagelolja med en unik sammansättning av naturliga oljor som passar alla nageltyper. Den ökar flexibiliteten på hårda och sköra naglar samt förstärker mjuka. Den kan med fördel användas på både lackade naglar och konstnaglar då sammansättningen bidrar till bättre håll- barhet på konstmaterial.

 

L.Y.X Cosmetics vill att både återförsäljare och konsumenten ska känna sig trygg med våra produkter så därför har vi startat en Nagel Support. En sida på Facebook som ska tillmötesgå, inspirera och ge kunskap till våra användare.

 

Produkter
Handla
Information